Journalisten

EVA HEIJNE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec nunc urna, mollis ut nisl in, pulvinar tincidunt elit. Nunc dictum commodo sapien, quis sodales quam. Etiam egestas purus sit amet faucibus eleifend. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Curabitur at finibus ipsum. Donec tempor neque eget nibh sodales mattis. Nunc hendrerit augue ligula, scelerisque vehicula enim egestas in. Etiam eleifend enim sed congue vestibulum. Suspendisse sit amet lectus a dolor viverra molestie nec a orci. Phasellus eleifend rhoncus porta. Donec id justo ex. Morbi eu tincidunt eros. Donec eget leo quis libero gravida pharetra. Donec massa enim, scelerisque in justo sed, commodo cursus nisi. Integer semper purus in massa consequat, ac euismod erat lacinia.

DEAN VAN HET LAAR

Mijn naam is Dean van het Laar en ik ben 18 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding journalistiek aan Hogeschool Windesheim. Ik vind het schitterend om interessante verhalen aan de man te brengen en ook deze periode zal ik aan de slag gaan met weer een mooi verhaal. Mijn productie deze periode zal gaan over de gevolgen op het toerisme in Groot-Brittannië na de Brexit. Wordt het nu opeens een stuk aantrekkelijker om naar Groot-Brittannië te reizen door de kelderende waarde van de pond? Dat ga ik voor jullie uitzoeken!

GIJS GROENEVELD

Mijn naam is Gijs Groeneveld. Op het moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding Journalistiek aan Windesheim in Zwolle. In dit jaar zijn er verschillende redacties gevormd die artikelen gaan maken over een bepaald onderwerp. Met onze redactie ‘What’s Next Europe’ gaan wij het hebben over de laatste veranderingen in Europa. Door de aanstaande Brexit lijkt er veel te gaan veranderen in het Engelse en Europese voetbal. Veel spelers krijgen geen werkvergunning meer als ze in Engeland gaan voetballen en ook daalt de Pond in waarde. Dit kan ervoor gaan zorgen dat veel Engelse club in buitenlandse handen gaan vallen. Ik ga uitzoeken wat de gevolgen van een eventuele Brexit zijn voor de spelers en clubs.

 

STEFANO VAN ROSSEM

ERNESTINA OMUNI-KWENZILIKE

Ernestina Omuni-kwenzilike is de naam, momenteel 19 jaar en studeert Journalistiek op Windesheim Zwolle. Tegenwoordig hou ik me  bezig met het harde nieuws in het journalistieke vak. Maar toch liggen mijn interesses meer bij het brengen van zacht nieuws. Hieronder valt het journalistieke takje fashion en beauty, waar ik me in mijn vrije tijd dan ook mee bezig hou op mijn persoonlijke blog.

Maar de komende tijd ga ik erg veel tijd besteden aan een nieuw item met als hoofdonderwerp: ‘’De interrailpas voor jongeren vanaf 18 jaar.’’ Want een maand lang gratis kunnen reizen door Europa is toch geweldig. En helemaal iets wat van nu is, met al het wanderlust wat de jeugd van nu in zich heeft. Met het oog op het feit dat niet elke jongeren het geld heeft om te reizen is dit een leuk initiatief om iedereen een kans te geven zijn/haar wereld te verbreden. En erg zelfstandig te worden. Hoe deze pas gebruikt kan worden, hoe ver het overleg is en hoe ze het willen evenaren is te vinden in mijn artikel.

KIRA VAN OIJEN

‘We’re one, but we’re not the same.’ Woorden die zanger Bono gebruikte in het nummer ‘One’ van U2. Mijn naam is Kira. Ik ben journaliste in spé en mijn onderwerp gaat over de Europese Unie met betrekking tot jongeren. Op dit moment is Europa nog één, maar de landen zijn allemaal verschillend. We weten niet wat er gaat gebeuren in de toekomst met de Europese Unie. Ik wil graag weten hoe de EU  sexy gemaakt kan worden gemaakt voor jongeren. Want de jongeren, zijn immers de toekomst.

Naast mijn interesse in politiek ben ik in mijn vrije tijd veel in het buitenland te vinden, waar ik mij verrijk met nieuwe ervaringen. Mijn leven staat dan ook in het teken van taal en cultuur. Naast Nederlands, Duits, Engels en Frans  ben ik mij op dit moment aan het richten op Spaans. In de toekomst ben ik waarschijnlijk meer werk gerelateerd in het buitenland te vinden.

COEN GRUTTERS

Mijn naam is Coen Grutters. Ik studeer Journalistiek aan Hogeschool Windesheim. Inmiddels zit ik in het tweede jaar van deze opleiding. In dit jaar worden verschillende redacties gevormd. Samen met andere studiegenoten hebben wij een redactie genaamd ‘What’s Next Europe’ gecreëerd. Elke redactie heeft een overkoepelend thema en zoals onze naam al aangeeft hebben wij als overkoepeld thema Europa. Duitsland is met het idee gekomen voortaan tol te vragen op Duitse wegen. Dit zorgde voor veel commotie bij omringende landen. Ik wil uitzoeken of Duitsland dit wel zomaar kan doen en wat dit voor gevolgen zou  hebben voor de rest van Europa.

Ik ben Stefano van Rossem, student journalistiek en samen met de redactie van What's Next Europe ga ik aan de slag met een artikel omtrent de toekomst van Europa. In mijn geval ga ik op zoek naar de connectie tussen onder andere de Brexit, het weggaan van Engeland uit de Europese Unie, en import en export. Wordt zaken doen met Groot-Brittanië aantrekkelijk of niet, en in hoeverre is dit verschillend bij consumenten en bedrijven?  En stel nou dat we massaal gaan importeren, kan onze douane het dan nog wel aan? Al deze vraagstukken ga ik beantwoorden in de komende paar weken. So stay tuned.

JASPER SEIDEL

Mijn naam is Jasper Seidel en ik ben negentien jaar. Ik studeer journalistiek op Windesheim in Zwolle. In het tweede jaar van mijn studie waar ik nu dus in zit, hebben we redacties gevormd. Op zo’n redactie werken we samen binnen één overkoepelend thema.Bij ons is dat zoals de naam van de site al aangeeft het thema Europa. Zelf ben ik sinds jongs af aan geboeid door de AEX, Dow Jones en andere beurzen. Ik zal dan ook uit gaan zoeken wat de impact van de Brexit is op de Europese economie.

 

ELGER BRUMMELHUIS

Mijn naam is Elger Brummelhuis, tweedejaars student aan Windesheim in Zwolle. Samen met de redactie van What’s Next Europe ga ik aan de slag met een artikel over de veranderingen binnen Europa. Mijn onderwerp zal gaan over het afschaffen van de roamingkosten binnen de Europese Unie. Het afschaffen van deze kosten is al jaren een hot topic in Europa. De laatste jaren zijn deze kosten al aardig gedaald. Twee jaar geleden ging het Europees parlement akkoord met het afschaffen van grensoverschrijdende roamingkosten, waarna vorig jaar ook de Europese Raad toestemming af. Wat zijn de gevolgen voor providers? En wat zullen de gevolgen zijn voor gebruikers, worden abonnementen duurder? Dat zal ik voor je uitzoeken!

 

WHAT'S NEXT

EUROPE

Onze journalisten

Colofon

Over de website

Auteursrecht

Privacy

Algemene voorwaarden

SERVICE

EN CONTACT

Contactgegevens

Advertenties plaatsen

Veelgestelde vragen

SOCIAL

MEDIA

Facebook

Twitter

Instagram

ARTIKELEN

Dean van het Laar

Jasper Seidel

Stefano van Rossem

Ernestina Omuni-kwenzilike

Gijs Groeneveld

Coen Grutters

Eva Heijne

Kira van Oijen

Elger Brummelhuis